Armatur & Elservice  
eio
Kundvagnen
PRODUKTER
OLJEFYLLDA ELEMENT
KONVEKTORER
ADAX
FRICO
ZEBRA
NOBÖ
Nobö Front ECO
Nobö Top ECO
Nobö Front ECO Slav
Nobö Top Lågtemp.
Clip-On-Glass
Tillbehör
ROUNDLINE
DESIGNPANELER
FLÄKTRADIATOR
INFRAVÄRME / IR-VÄRME
FROSTVAKTER
HANDDUKSTORKAR
TERMOSTATER
VÄRMESTYRSYSTEM
VÄRMEKABEL
ÖVRIG VÄRME
VENTILATION
TILLBEHÖR

Magnetic
Vi har högsta
kreditvärdighet hos UC

Magnetic   
Magnetic

Klarna Checkout


NOBÖNobö Front

Nobö Front är en modern genomströmningsradiator med frontutsläpp som är designat för att fördela värmen jämnt i rummet. Detta ger en skön värme oavsett var du befinner dig i rummet. Alla synliga hörn är avrundade på Nobö Front. Detta ger ett behagligt visuellt intryck och skapar en mjukare miljö för både stora och små. Dessutom är denna radiator mindre än andra radiatorer med motsvarande egenskaper och dominerar därmed inte inredningen.

Nobö Top

Nobö Top bygger på Nobös helt nya tekniska plattform som levererar perfekt värme med låg energiförbrukning. Tekniken sätter standarden för framtidens elektriska värmelösningar med oerhört noggranna termostater, energieffektiva lösningar och möjligheter till extern styrning med smartphone och surfplatta. Detta gör Nobö Top till en radiator av högsta klass.

* Obs! Topputsläpp behöver 20 cm fritt utrymme ovan radiator.

Nobös termostater är oerhört noggranna och avsevärt mer stabila än andra radiatorer när utomhustemperaturen växlar. När andra radiatorer får kämpa för att hålla en stabil temperatur, klarar Nobö-radiatorerna av att hålla önskad inomhustemperatur oavsett yttre förhållanden. Resultatet är en skön och ekonomisk värme, anpassad efter dina behov.

Den noggranna elektroniska termostaten och en stand-by förbrukning på < 0,5W resulterar i en mycket energieffektiv uppvärmning. Nobö Front och Top kan med fördel ingå i moderna värmesystem och lämpar sig väl för installation i både äldre och moderna fastigheter.

Kompatibel med Nobö Sense E8585690, för energibesparing vid öppet fönster.

    Guide till nya Nobö ECO radiatorerna.       Måttskiss väggfäste.

Nobö Front ECO
Nobö Front ECO
Nobö Top ECO
Nobö Top ECO
Nobö Front ECO Slav
Nobö Front ECO Slav
Nobö Top Lågtemp.
Nobö Top Lågtemp.
Clip-On-Glass
Clip-On-Glass
Tillbehör
Tillbehör