Armatur & Elservice  
eio
Kundvagnen
PRODUKTER
OLJEFYLLDA ELEMENT
KONVEKTORER
DESIGNPANELER
FLÄKTRADIATOR
INFRAVÄRME / IR-VÄRME
FROSTVAKTER
HANDDUKSTORKAR
TERMOSTATER
VÄRMESTYRSYSTEM
ADAX
Defa
Dimplex
FRICO
G-Homa
LVI
Nobö
Ontech
TEGO Roundline
VÄRMEKABEL
ÖVRIG VÄRME
VENTILATION
TILLBEHÖR

Magnetic
Vi har högsta
kreditvärdighet hos UC

Magnetic   
Magnetic

Klarna Checkout


TEGO Roundline

 

Reco trådlöst styrsystem

 

Trådlös styrning - bekvämt och enkelt

Unikt för Roundline Reco är att man kan komplettera den med en liten radiomottagare som kommunicerar med en diskret och snyggt designad styrenhet (rumstermostat).

Roundline Recos trådlösa styrning passar lika bra i hus med öppen planlösning som i rum där du efterfrågar extra bekvämlighetskomfort som till exempel i ett sovrum. Med en knapptryckning sänker du temperaturen under natten. Efter sex timmar återgår radiatorn till standardläge och det är varm och skönt lagom tills det är dags att stiga upp.
En vädringsfunktion hindrar radiatorn från att rusa när du öppnar en ytterdörr eller ett fönster för att släppa in frisk luft. Med andra ord finns här många energibesparande funktioner att komplettera med till den redan energisnåla Roundlineradiatorn.

Styrenheten (rumstermostaten) kan placeras på valfri plats inom 10 meter från radiatorn, och all kommunikation sker helt trådlöst. Självklart kan man koppla flera radiatorinställningar till ett och samma ställe.

Komplettera med Reco Master
Som ett komplement till rumstermostaten kan man välja Reco Master, som är en central styrenhet. Den kan kopplas direkt till alla radiatorer inom 30 meter. Reco Master kan också kopplas till någon form av extern utrustning, t. ex en GSM-uppringare eller en timer och på så sätt automatisera nattsänkning eller ringa och höja temperaturen.

  

Reco Master
8511689
Reco Master
923 kr
TEGO RECO RF-plug
8511690
TEGO RECO RF-plug
331 kr
Rumstermostat -Trådlös central
8511691
 Rumstermostat -Trådlös central
693 kr