Armatur & Elservice  
eio
Kundvagnen
PRODUKTER
OLJEFYLLDA ELEMENT
KONVEKTORER
DESIGNPANELER
FLÄKTRADIATOR
INFRAVÄRME / IR-VÄRME
FROSTVAKTER
HANDDUKSTORKAR
TERMOSTATER
VÄRMESTYRSYSTEM
ADAX
Defa
Dimplex
FRICO
G-Homa
LVI
Nobö
Ontech
TEGO Roundline
VÄRMEKABEL
ÖVRIG VÄRME
VENTILATION
TILLBEHÖR

Magnetic
Vi har högsta
kreditvärdighet hos UC

Magnetic   
Magnetic

Klarna faktura


LVI

TA KONTROLLEN ÖVER DIN VÄRME.



Styrsystem - Touch E3 styrning.

Med det nya styrsystemet Touch E3 från LVI styr man enkelt Yali radiatorerna Digital, Parada, Ramo. Touch E3 hjälper till att sänka värmekostnaderna genom enkel styrning av värmen i hemmet. Det innebär att dina kunder kan hålla en lägre inomhustemperatur när de är borta men samtidigt ha perfekt värmekomfort när de återvänder hem. Ytterligare en finess är att man nu via Touch E3 kan se sin energiförbrukning för varje rum/zon.

Styrsystem - Tempco styrning.

Spara energi utan att pruta på komforten. Håll en lägre temperatur i permanentboendet eller i fritidshuset när ingen är där. Med GSM styrningen kan man när man ska åka till sitt fritidshus bara skicka ett SMS för att ställa in värmesystemet på komforttemperatur. Modulen sänder ett varnings-SMS om ett spänningsbortfall som är längre än ca 3 minuter uppstår (batteri backup). Man kan även få information om inomhus- eller utom- hustemperatur vid huset. Även andra varningssignaler går att sända via SMS (temperaturen för låg i huset, brandlarm, inbrottslarm etc), men notera att dessa funktioner inte fungerar vid spänningsbortfall. Det finns ingen batteri backup för dessa funktioner. Med klockan är det möjligt att ha olika temperaturer enligt olika veckoscheman i upp till fyra olika zoner. Uppgradera existerande
LVI radiatorer med det nya styrsystemen. Inga stora installationskostnader, endast en märkbar energibesparing i längden.

Styrning med GSM. Tråddragen temperaturstyrning till alla radiatorer.

Styrning med klocka. Temperaturstyrning med veckoschema. Trådlöst direkt till Epok, Tamari, Yali GV, Langila och Sanbe samt till Yali Digital, Parada och Ramo. Trådlöst till Tempco Connect som kopplas in i väggdosan på Yali Comfort och Milo (ej Kaba).

Styrning med GSM och klocka. Klockan styr zonerna enligt sina scheman (i det enklaste fallet är alla radiatorer i alla zoner inställda på komfortläge). Om inte GSM-modulen ger signal att alla radiatorer ska vara i reducerat läge.

CleverTouch app för att sänka inomhustemperaturen från sin smartphone.

TEMPCO TOUCH E3
8500014
TEMPCO TOUCH E3
2805 kr
REPEATER TEMPCO TOUCH E3
8580279
REPEATER TEMPCO TOUCH E3
1298 kr
TEMPCO CENTRAL CLOCK
8580215
TEMPCO CENTRAL CLOCK
Storlek: 75 x 130
1115 kr
TEMPCO CONNECT 1M RF w 230V
8580216
TEMPCO CONNECT 1M RF w 230V
Storlek: 70 x 170
751 kr
TEMPCO CONNENT 1M RF wo 400V
8580217
TEMPCO CONNENT 1M RF wo 400V
Storlek: 70 x 170
681 kr
TEMPCO GSM NC EH
8580214
TEMPCO GSM NC EH
Storlek: 50 x 170
5283 kr