Armatur & Elservice  
eio
Kundvagnen
PRODUKTER
OLJEFYLLDA ELEMENT
KONVEKTORER
DESIGNPANELER
FLÄKTRADIATOR
INFRAVÄRME / IR-VÄRME
FROSTVAKTER
HANDDUKSTORKAR
LVI
PAX
SOMATHERM
Gate
Haga
Lycke
Solvik
Strand
Taserud
TERMOSTATER
VÄRMESTYRSYSTEM
VÄRMEKABEL
ÖVRIG VÄRME
VENTILATION
TILLBEHÖR

Magnetic
Vi har högsta
kreditvärdighet hos UC

Magnetic   
Magnetic

Klarna Checkout


SOMATHERMMed Somatherms handdukstorkar installerad, torkar våtutrymmet upp snabbare. Speciellt under
sommarhalvåret då den övriga värmen är frånslagen. Du får behagligare badrumskomfort och den låga

förbrukningen gör att den kan vara i drift året om. 

Styrningar.

S100 S och ST modellen har inbyggd strömbrytare med on/off funktion. ST modellen har dessutom en inbyggd, förinställd termostat.
RS100

RS modellen har inbyggd dimmer. Med hjälp av vredet i det ena nedre väggfästet har man möjlighet att steglöst ställa in effekten från min till max och därigenom själv bestämma värmen på torken, samt slå av och på.

BC100

BC modellen regleras enkelt med ett knapptryck för att ställa temperaturen i fem olika intervaller, med startfrån 20% upp till 100% av effekten på handdukstorken. När hand-dukstorken belastas med blöta handdukar,kan man hålla in + knappen i 5 sekunder så att timern sätts igång och handdukstorken går upp på en högre effekt under en tid, för att sedan återgå till grundinställning eller stängas av helt. Timern kan regleras i 2-timmars intervaller med start från 2 timmar och upp till 10 timmar. Effekten under timer-tiden kan även den regleras från 20% upp till 100% av effekten på handdukstorken. BC-modellen slås enkelt av och på med den inbyggda strömbrytaren.

Olle100

Olle – Dimmer & Timer

Olle är en ny styrning till våra nya modeller. Olle har många likheter med den befintliga BC-modellen, då det finns inbyggd dimmer & timer, effektreglering i fem steg mellan 20-100%, samt inställning av fem olika tidsintervaller från 2 timmar upp till 10 timmar. Som tillval finns även en app som medger styrning av handdukstorken via smartphone eller läsplatta. Med appen möjliggörs även inställningar av ett veckoschema där man kan bestämma vilken tid handdukstorken ska starta och stoppa varje dag samt vilken effekt den skall gå på under driften. Styrningen Olle kan enkelt slås av och på med den inbyggda strömbrytaren.
CHOD, CHRD, TKFD, TKRD, TKVD


Samtliga modeller har en yttemperatur på cirka 60°. Alla modeller har dold elanslutning, men kan anpassas
för utanpåliggande montage.

Fem års garanti på elektronik och handdukstork.

 

Gate
Gate
Haga
Haga
Lycke
Lycke
Solvik
Solvik
Strand
Strand
Taserud
Taserud