Armatur & Elservice  
eio
Kundvagnen
PRODUKTER
OLJEFYLLDA ELEMENT
LVI Oljefyllda
LVI YALI DIGITAL+
LVI YALI PARADA+
LVI YALI RAMO+
LVI YALI COMFORT
LVI KABA2
LVI EPOK H/V
LVI TAMARI H/V
LVI YALI GV
PAX Oljefyllda
Zebra Oljefyllda
KONVEKTORER
DESIGNPANELER
FLÄKTRADIATOR
INFRAVÄRME / IR-VÄRME
FROSTVAKTER
HANDDUKSTORKAR
TERMOSTATER
VÄRMESTYRSYSTEM
VÄRMEKABEL
ÖVRIG VÄRME
VENTILATION
TILLBEHÖR

Magnetic   
Magnetic

Klarna Checkout


LVI OljefylldaVärmelösningar från LVI ger en ideal inomhuskomfort.
Komfort handlar om att få allt att stämma. Precis som du vill ha det. Därför har vi tagit fram elektroniska termostater som är enkla att använda och ger full kontroll över temperaturen. Men komfort handlar dock om mer än bara den faktiska rumstemperaturen - det handlar om hur värmen känns. Vi har utvecklat radiatorer fyllda med miljövänlig vegetabilisk olja, eftersom dessa inte torkar ut luften, utan bevarar luftfuktigheten i rummet. Resultatet blir en naturlig och mjuk värmeavgivning i hela rummet.


Mer än 80 års erfarenhet
Radiatorer utsätts för tryck. Men genom omfattande tester på alla våra produkter under själva tillverkningsprocessen ser vi till att de klarar trycket.

10 års garanti på varje LVI radiator
Vi ytbehandlar alla våra radiatorer med värmebeständig och reptålig pulverlack. Den kompletta ytbehandlingen sker i ett antal olika steg: avfettning, fosfatering, neutralisering och tvätt med joniserat vatten, rostskyddsmålning som får torka in under 80 graders värme samt pulverlackering med epoxy-polyester för extra hållbarhet. När allt detta gjorts följer härdning i 180 graders värme, vilket ger en högglansig yta. Avslutningsvis genomgår varje radiator en noggrann kvalitetskontroll. Resultatet är en serie radiatorer med hela 10 års garanti*.
* 2 år på elektriska komponenter.

LVI satsar på att tillverka miljövänliga radiatorer - vilket gäller under alla produkters hela livscykel. Vi använder i möjligaste mån återvinningsbara material i våra tillverkningsprocesser. De flesta av våra radiatorer fylls med biologiskt nedbrytbara vegetabiliska oljor istället för fossila bränslen. Och eftersom våra radiatorer är elektriska kan de drivas med gröna energikällor, t.ex. solenergi, vindkraft och geotermisk energi.
Vår omsorg om miljön innebär att vi satsar på att tillverka radiatorer som minskar energiförbrukningen och därmed också dina elräkningar. Det är därför som flera av våra radiatorer har inbyggda, moderna termostater för exakt temperaturkontroll som ger dig exakt den värme du önskar utan spill. Om till exempel solen kommer in i rummet och börjar värma upp det slår termostaten av tills rumstemperaturen sjunker under din valda inställning.

Beröringsskydd till strömbrytare finns nu som tillbehör. Passar Yali Digital, Comfort, Parada, Ramo.

 

LVI YALI DIGITAL+
LVI YALI DIGITAL+
LVI YALI PARADA+
LVI YALI PARADA+
LVI YALI RAMO+
LVI YALI RAMO+
LVI YALI COMFORT
LVI YALI COMFORT
LVI KABA2
LVI KABA2
LVI EPOK H/V
LVI EPOK H/V
LVI TAMARI H/V
LVI TAMARI H/V
LVI YALI GV
LVI YALI GV