Armatur & Elservice  
eio
Kundvagnen
PRODUKTER
OLJEFYLLDA ELEMENT
KONVEKTORER
DESIGNPANELER
FLÄKTRADIATOR
INFRAVÄRME / IR-VÄRME
FROSTVAKTER
HANDDUKSTORKAR
TERMOSTATER
VÄRMESTYRSYSTEM
VÄRMEKABEL
ÖVRIG VÄRME
VENTILATION
PAX
PAX FLÄKTAR
PAX EOS 100 H
PAX TILLBEHÖR
FRESH
KLIMAT K7
XPELAIR
TILLBEHÖR

Magnetic
Vi har högsta
kreditvärdighet hos UC

Magnetic   
Magnetic

Klarna Checkout


PAX EOS 100 H

PAX EOS 100 H

Klicka för större bild

Pax Eos delar Diagram Ventilationsexempel Eos FTX metoden Eos Planritning

PAX EOS 100 H

Nu är det lätt att förändra din innemiljö och få en sund och ekonomisk ventilation. Eos är inte särskilt stor med tanke på vilken kapacitet den har. Med Eos är möjligheterna många, det bästa är nog att den själv anpassar sig efter dig och dina behov - behovsstyrd ventilation. Det smarta ventilationsaggregatet Pax Eos kan monteras enkelt i både gamla och nyare hus. Självklart tar den bort både fukt och lukt, men ger också ett bättre klimat - inte bara i badrummet utan också i rummen runtomkring. Du som har ett hus med självdragsventilation kommer att märka stor skillnad. Pax Eos har en mängd automatiska funktioner som samarbetar för att ventilationen alltid ska vara optimal. Den arbetar kontinuerligt, men aldrig i onödan. Och allra smartast: den återvinner husets värme och sparar därför energi. Aggregatet är lättmonterat och våtrumsgodkänt. Det finns också en komplett serie monteringstillbehör, för att installationen ska bli både enkel och snygg.
Pax Eos byter luften och behåller värmen. Vanliga fläktar drar ut luft som man inte vill ha kvar inne. Det är så traditionella köks- och badrumsfläktar fungerar. Eos är något helt annat, ett ventilationsaggregat som reglerar både inkommande och utgående luft, och som dessutom återvinner husets egen värme. Eos finns i två versioner, med eller utan förvärmning. Eos 100H ger en extra fördel när det är kallt ute. Innan den kalla luften utifrån kommer in i i huset förvärms den till minst 18 grader av Eos. Det är både skönt och energibesparande.
Välj själv: Vill du att Eos 100H automatiskt ska ge en så ekonomisk drift som möjligt när det är kallt ute ställer du in Eco- läget. Vill du att automatiken istället ska ge ett jämnt inflöde av artongradig skön inluft slår du över till Comfort- läge. Inställningarna på Eos behöver sällan justeras. Om det ändå behövs görs det enkelt via den medföljande fjärrkontrollen.
ES:

Effekt: 3-25W

 Pax Eos installation film

Artikelnr: 9302121

Lagerstatus: Beställningsvara

Pris 11424 kr 12011 kr Antal