Armatur & Elservice  
eio
Kundvagnen
PRODUKTER
OLJEFYLLDA ELEMENT
KONVEKTORER
DESIGNPANELER
FLÄKTRADIATOR
INFRAVÄRME / IR-VÄRME
FROSTVAKTER
HANDDUKSTORKAR
TERMOSTATER
VÄRMESTYRSYSTEM
VÄRMEKABEL
ÖVRIG VÄRME
VENTILATION
PAX
PAX FLÄKTAR
PAX EOS 100 H
PAX TILLBEHÖR
FRESH
KLIMAT K7
XPELAIR
TILLBEHÖR

Magnetic
Vi har högsta
kreditvärdighet hos UC

Magnetic   
Magnetic

Klarna Checkout


PAX FLÄKT PASSAD 31

PAX FLÄKT PASSAD 31

Klicka för större bild

PAX FLÄKT PASSAD 31

Storlek: Ø100-140

Fläkt med kallrasspjäll. Fuktstyrning, närvarosensor

Våtrumsfläkt med kallrasspjäll för montering i kanal som saknar naturligt självdrag (yttervägg). Inbyggd fuktautomatik, närvarosensor och eftergångstid

Pax Passad 31, med kallrasspjäll, är främst avsedd att användas som punktförstärkning för ventilation i bostäder med annat befintligt system för grundventilation (t.ex. mekanisk frånluftsventilation).
Anpassad för montage i våtutrymmen (WC/bad/dusch/tvättstuga) i anslutning till ventilationskanaler som saknar naturligt självdrag.
Om fläkten ansluts till självdragskanal, måste kallrasspjället tas bort och bytas ut mot tillbehöret Pax Passad noskona. OBS! Ett kallrasspjäll är direkt skadligt om fläkten monteras i ventilationskanal med naturligt självdrag (tak).

Fläkten startar med hjälp av en närvarosensor (IR/ljus) vid rörelse eller hastig ljusförändring i rummet, eller när fuktnivån överstiger inställt värde. Fläktarna är av insticksmodell och passar för kanaldimensioner Ø100 - Ø140 mm. Vid större dimensioner används tillbehöret Pax Täckplatta. Fläktarna är enkla att montera och samtidigt lätta att rengöra. Elektrisk installation skall utföras av behörig installatör.

Artikelnr: 9302367

Lagerstatus: Finns i lager hos leverantören

Pris 1995 kr 2355 kr Antal